U Beogradu ubijen Amerikanac: Gavin Glim pretučen nasmrt zbog 2.500 dinara

Nesrećni čovjek je nasmrt pretučen, a ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima, pišu Novosti. Ubijeni Amerikanac je krajem prošle godine došao u Beograd, gdje je živio sa devojkom, srpskom državljankom. Skadarliju su večeras opkolile policijske ekipe zbog sumnjivog kofera. Kako su mediji nezvanično prenijeli, sumnja se da je pronađeni kofer pripadao ubijenom Amerikancu Gavinu Glimu

Ubistvo američkog državljanina Gavina Glima u Beogradu, zbog koga su danas uhapšene tri osobe, dogodilo se u noći između 03. i 04. maja na Bulburderu na Zvezdari.

Nesrećni ćovjek je nasmrt pretučen, a ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima, pišu Novosti.

Ubijeni Amerikanac je krajem prošle godine došao u Beograd, gdje je živio sa devojkom, srpskom državljankom.

Američki državljanin, koji je danas pronađen mrtav u Beogradu, ubijen je iz koristoljublja zbog samo 2.500 dinara, navodi Blic. Toliko novca su nakon zločina uzela trojica muškaraca koji su danas uhapšeni zbog sumnje da su počinili ovo monstruozno ubistvo. Oni su nesrećnog čovjeka ubili u udžerici u Ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari nakon što su sa njim prethodno pili.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Među uhapšenima za sumnju da su na smrt pretukli američkog državljanina je i jedna žena.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. prenosi Kurir.

Skadarliju su večeras opkolile policijske ekipe zbog sumnjivog kofera.

Kako su mediji nezvanično prenijeli, sumnja se da je pronađeni kofer pripadao ubijenom Amerikancu Gavinu Glimu.

U koferu je pronađena garderoba i dokumenta.

Ekipa “Blica” bila je na licu mjesta, ali policijski službenici nisu željeli da potvrde informacije dok se ne završi uviđaj.

Blic piše da je, prema prvim nezvaničnim saznanjima, Amerikanac sinoć bio pijan i htio je da odsjedne u hostelu. Navodno su ga izbacili iz hostela, odnosno nisu htjeli da ga prime da prenoći, jer je bio pijan i svađao se sa njima.

U neposrednoj blizini, u baštama kafića sjedjeli su ljudi koji kao da nisu primijetili šta se pored njih dešava.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!