Hačko Brčvak se u Novom Pazaru priključio akciji „Doniraj iftar“: Sreću ljudi koje obradujete mora svako da osjeti

Posebno nam je drago da je, nakon podjele, izrazio želju i sljedećeg Ramazana da krene sa nama, jer kako kaže, “Ovu sreću, kada nekome kome je potrebna podrška zajednice dostavite iftar i obradujete ga u najljepšem trenutku najljepšeg mjeseca, mora osjetiti svako!” – nastavljamo dalje!”, piše na Facebook strani Udruženja Svetionik

“Kada čovjek osjeti ljepotu darivanja, ni jedan drugi osjećaj, nakon tog, se ne može porediti.”

To su riječi Hajriza Brčvaka, velikog humaniste i preduzetnika, koji se priključio akciji „Doniraj iftar“, piše na Facebook strani Udruženja Svetionik.

“Iako je došao u Novi Pazar da odmori, vidi se sa prijateljima, osjeti Ramazan u Pazaru, on se priključio volonterskom timu i krenuo da dijeli iftare. Tokom podjele, kazao je i da mu je jasnije zbog čega su volonteri Udruženja Svetionik rekli kako ne mogu zamisliti Ramazan bez ove aktivnosti.

Foto: Udruženje Svetionik

Gospodin Hajriz Brčvak podržava i širi dobro već godinama unazad, kako u Sandžaku tako i šire – na čemu mu se iskreno zahvaljujemo.

Posebno nam je drago da je, nakon podjele, izrazio želju i sljedećeg Ramazana da krene sa nama, jer kako kaže, “Ovu sreću, kada nekome kome je potrebna podrška zajednice dostavite iftar i obradujete ga u najljepšem trenutku najljepšeg mjeseca, mora osjetiti svako!” – nastavljamo dalje!”, piše na Facebook strani Udruženja Svetionik.

Glavna fotografija: Udruženje Svetionik

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!