Uhapšen Goran Pantović, osumnjičeni za ubistvo Zorana Ašanina

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su u koordinacijii sa Sektorom za borbu protiv kriminala lišili slobode G.P. (43) iz Herceg Novog zbog sumnje da je juče izvršio teško ubistvo na štetu Z.A. (65). Nakon intenzivne potrage u kojoj su učestvovali i pripadnici granične policije i spovedenih opsežnih operativnih aktivnosti osumnjičeni je lociran i lišen slobode jutros u 9:45 časova u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Kovren (opština Bijelo Polje), piše u saopštenju UP

Goran Pantović uhapšen je zbog sumnje da je juče ubio Zorana Ašanina u Mojkovcu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Vlasnik restorana “Krstac” u Mojkovcu Zoran Ašanin ubijen je juče iz vatrenog oružja. Policija je za Pantovićem, koji je iz Mojkovca, a živi u Herceg Novom, tragala od juče.

“Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje i OdjeljenŽEja bezbjednosti Mojkovac su u koordinacijii sa Sektorom za borbu protiv kriminala lišili slobode G.P. (43) iz Herceg Novog zbog sumnje da je juče izvršio teško ubistvo na štetu Z.A. (65). Nakon intenzivne potrage u kojoj su učestvovali i pripadnici granične policije i spovedenih opsežnih operativnih aktivnosti osumnjičeni je lociran i lišen slobode jutros u 9:45 časova u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Kovren (opština Bijelo Polje)”, piše u saopštenju UP.

Pantović se, podsjećaju, sumnjiči da je juče u 13:55 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Mojkovcu, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja ubio Ašanina.

“Osim toga, pripadnici policije su juče lišili slobode V.Lj. (66) zbog sumnje da je pomagao osumnjičenom da se udalji sa lica mjesta nakon izvršenog krivičnog djela. V.Lj. se tereti za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Aktivnosti se sprovode u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju”, kaže se u saopštenju UP, prenposi Portal Analitika.

Pantović je ranije bio angažovan u obezbjeđenju Slobodana Kašćelana. Sumnja se da je motiv ubistva novčani dug.

Goran Pantović uhapšen je zbog sumnje da je juče ubio Zorana Ašanina u Mojkovcu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!