Sačekuša: Automobil sa crnogorskom zastavom zasuli fekalijama, a u neposrednoj blizini bile spremne palice (VIDEO)

Portal Kodex je objavio video snimke na kojima se, u blizini nadvožnjaka u mjestu Rakonje, sa kojeg su prosute fekalije, vide palice, vjerovatno spremne za obračun sa neistomišljenicima. Palice su prislonjene uz ogradu kakvom su obično ograđene kuće. Na tom snimku vidi se i grupa muškaraca, trobojka, a u pozadini se čuju stihovi “Jedina si za slobodu, tu ostala srpskom rodu…”

Nedavni incident u Bijelom Polju kada su na automobil sa crnogorskom zastavom izručene fekalije, sudeći po snimcima koje je danas objavio portal Kodex, bila je provokacija koja je mogla da izazove veći sukob.

Portal Kodex je objavio video snimke na kojima se, u blizini nadvožnjaka u mjestu Rakonje, sa kojeg su prosute fekalije, vide palice, vjerovatno spremne za obračun sa neistomišljenicima.

Palice su prislonjene uz ogradu kakvom su obično ograđene kuće.

Na tom snimku vidi se i grupa muškaraca, trobojka, a u pozadini se čuju stihovi “Jedina si za slobodu, tu ostala srpskom rodu…”

 

Bjelopoljska policija preduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19h, kada je u mjestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni, saopštila je Uprava policije.

“Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Policija je prikupila obavještenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta.

Takođe, policija je proslijedila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za vještačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mjesta”, navode iz policije.

Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbjednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti, navode iz UP, prenosi Antena M.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!