Baku Miloratku (86) iz Ivanjice unuk je pretvorio u holivudsku divu, a o transformaciji bruji region!

Aleksandar je nevjerovatnu transformaciju podijelio na društvenim mrežama i oduševio je sve svoje pratioce na Instagramu, ali i ljude koji do sada nisu pratili njegov rad. Baka je ispala prava pobjednička marketinška kampanja za svog unuka jer se samo o ovoj ženi priča. Aleksandrova baka Miloratka ne voli da se eksponira i čudno joj je što svi odjednom pričaju o njoj, čega čak i nije u potpunosti svjesna

Aleksandar Dramićanin je srpski modni umjetnik kod kog dolaze brojne javne ličnosti, ali je najveću inspiraciju pronašao u svojoj baki, ženi sa sela koja se inače ne sređuje, mada je prava prirodna ljepotica, i kada je zapala u ruke svog unuka pretvorila se u pravu holivudsku divu.

Aleksandar je nevjerovatnu transformaciju podijelio na društvenim mrežama i oduševio je sve svoje pratioce na Instagramu, ali i ljude koji do sada nisu pratili njegov rad. Baka je ispala prava pobjednička marketinška kampanja za svog unuka jer se samo o ovoj ženi priča.

Aleksandrova baka Miloratka ne voli da se eksponira i čudno joj je što svi odjednom pričaju o njoj, čega čak i nije u potpunosti svjesna.

Foto: Instagram

“Ja nju transformišem od kako znam za sebe. Ona je obična baka iz sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija. Kosu uvijek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Prije desetak godina sam je već jednom šminkao, ali posljednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vrijeme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno natjerao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe”, priča Aleksandar za Noizz.

Najljepši model kojeg je Srbija u posljednje vrijeme vidjela baš i nije bila svjesna koliko mnogo čini za svog unuka pristankom na fotkanje.

Foto: Facebook

“Ona ima 86 godina, starija je baka i nije uopšte u svemu tome, ali je ipak pristala na fotkanje. Uspijevam u sve da je ubijedim, to je moja baka, pa je tako nešto najmanji problem, ali nije ona mene baš ozbiljno shvatila. Mislim da uopšte nije svjesna koliko to meni znači”, priča Aleksandar i dodaje:

“Ona se uopšte ne razumije u Instagram i društvene mreže, pa ne može ni da zamisli koliko je to odjeknulo i koliko su ljudi odlijepili za njenom ljepotom. Stvarno je prelijepa žena, ima divne plave oči i lijepo lice, svi su oduševljeni njom. Toliko je nesvjesna tih stvari da je kada sam joj donio haljinu za fotkanje apsolutno je nije zanimalo ko ju je prije nje nosio (noslila je Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović). Samo mi je rekla: ‘Nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđe haljine”, kroz smijeh priča ovaj modni umjetnik.

Noizz je zanimalo i kako je na baku uticala transformacija i hoće li trajno mijenjati i imidž.

Aleksandar sa bakom (Foto: Facebook)

Aleksandar Dramićanin je srpski modni umjetnik

“Nije ona u tom fazonu, nego je baš prava baka. Nju to uopšte ne interesuje. Ne voli da se sređuje i kad sam joj predložio transformaciju ‘pred kamerama’ mislila je da se šalim sa njom. Nju uopšte ne interesuje šminkanje, niti pravljenje frizura, baš nije njena priča i često joj nije jasno zašto je meni to toliko bitno, ali uvijek mi učin”, kaže Aleksandar.

Glavna fotografija: Foto: Instagram/Privatna arhiva

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!