Premijer Krivokapić demantovao Kneževića: Laž je da sam Abazovića optužio da sa DF-om ruši Vladu

Knežević je danas nakon sastanka lidera parlamentarne većine sa Krivokapićem kazao da je premijer optužio njega, Abazovića i ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića “da ruše Vladu”

Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena, rekao je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je kazao da je nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine i širenja lažnih infomacija dužan da obavijesti javnost o sljedećem:

“Nikada se nijesam tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera. U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednot – zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 časove – kome su prisustvovali predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore”, rekao je Krivokapić na Tviteru.

Premijer  Krivokapić nazvao je lažima tvrdnje lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića da je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića optužio da sa Demokratskim frontom ruši Vladu.

“Istinitost mojih tvrdnji može da potvrdi i sam potpredsjednik Dritan Abazović”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Knežević je danas nakon sastanka lidera parlamentarne većine sa Krivokapićem kazao da je premijer optužio njega, Abazovića i ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića “da ruše Vladu”, prenose Vijesti.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!