Ekspertinja Vlade CG sve koji osuđuju Leposavićevu izjavu nazvala fašistima: Ajmo sad razlaz, jer nije srpski da bude tišina

Srebrenica je druga država i pitanje druge države ali šta nas briga jer možemo Srbe vječno da napadamo. Srebrenica je presuđeno u Hagu, ali što nas briga kad možemo Srbe non stop da satanizujemo. U Haškom sudu su uništeni dokazi da su u Žutoj kući Srbima vadili organe i prodavali na crnom tržištu Ali šta nas briga, to je masakr nad Srbima. Mi smo građanisti dok ne dođemo do Srba. Onda smo najobičniji šovinisti , bombe i fašisti, ali koga briga jer smo napali na Srbe?”, napisala je

Članica Demokratske Crne Gore Nevenka Bošković Ćirović na svom fejsbuk profilu je sve koji su osudili izjavu ministra pravde Vladimira Leposavića, koji je relatizovao genocid u Srebrenici, nazvala fašistima.

Ćirovićeva, koja je kao eskpertinja angažovana u Vladi, je svima koji osudjuju izjavu Leposavića poručila: Ajmo sad razlaz, jer nije srpski da bude tišina.

“Što,pošteno i prema sebi i prema nama, ne priznate javno. Spali Leposavića na lomači. Spali Srbe na lomači. Jasenovac ne postoji, izmislili ga Srbi. Velika ne postoji, izmislili je Srbi.Piva ne postoji ,izmislili je Srbi. Oluja ne postoji,izmislili je Srbi. Kosovo i Metohija nisu srpski niti si ikad bili,to Srbi lažu.Murino ne postoji, izmislili ga Srbi. Srebrenica jedino postoji, za nju su krivi Srbi. Srebrenica je druga država i pitanje druge države ali šta nas briga jer možemo Srbe vječno da napadamo. Srebrenica je presuđeno u Hagu, ali što nas briga kad možemo Srbe non stop da satanizujemo. U Haškom sudu su uništeni dokazi da su u Žutoj kući Srbima vadili organe i prodavali na crnom tržištu Ali šta nas briga, to je masakr nad Srbima. Mi smo građanisti dok ne dođemo do Srba. Onda smo najobičniji šovinisti , bombe i fašisti, ali koga briga jer smo napali na Srbe?”, napisala je ona Nevenka Bošković Ćirović, prenosi Portal Luca.

Ambasada SAD: Vlada Crne Gore da nedvosmisleno osudi masakr u Srebrenici i nazove ga genocid

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!