Branislav Lečić se obratio javnosti i koleginici: Danijela, ako sam te ikad, u bilo kom trenutku, potezu ili nekoj misli, ili možda slučajnom ili namjernom gestu povrijedio, ponizio, onda se duboko i iskreno izvinjavam (VIDEO)

Ja ću i pred Danijelom reći: Reci istinu, Danijela. Samo smo bili partneri u poslu. Maksimalno sam se trudio da shvatiš koju ulogu igraš, a neko ko bude gledao snimak te predstave ili čitao tekst, ili govorio o njemu ili gledao, jasno će vidjeti odakle porijeklo ovog tvog ponašanja. Ali, kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer si bila u predstavi po tekstu, po liku i onome što sam ja igrao zaljubljena u mene, pošto se to nije desilo u predstavi, znaš i sama nije se desilo ni u životu, rekao je, između ostalog, Lečić

Glumac i političar Branislav Lečić najavio je da je dobio poziv da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 7. maja 2012. godine.

Lečić je u video izjavi rekao da su ga mediji već osudili i da je dovedeno u pitanje i njegovo ime, prezime i karijera i naveo da će se boriti da dokaže istinu ako treba i na poligrafu.

On je rekao da sa Danijelom Štajnfeld nije imao nikakvu vezu, osim poslovne, prenosi N1.

Naveo je da niko nema pravo da pokreće hajku na nekoga i da uvijek mora da postoji pretpostavka nevinosti.

„Ne tražim ništa drugo nego da ovo o čemu govorimo bude na onom mjestu gdje su profesionalci i gdje se o tome odlučuje na jedan ozbiljan i zakonski način“, rekao je Lečić.

On se obratio i koleginici Danijeli Štajnfeld.

“Danijela, ako sam te ikad, u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu ili nekoj misli, ili možda slučajnom gestu, ili namjernom gestu uvrijedio, povrijedio, ponizio, i ako sam bilo koju ženu u svom životu na takav način uvijedio da je ona stekla utisak da sam ja nekulturan, nepristojan, da sam primitivac, agresivac, predator, ili već kako me zovete u medijima, onda se duboko i iskreno izvinjavam. I tebi, Danijela, i svakoj takvoj ženi koja se na takav način osjetila ugroženom, poniženom ili potcijenjenom”, kazao je Lečić.

Između ostalog, rekao je:

“Ja ću i pred Danijelom reći: Reci istinu, Danijela. Samo smo bili partneri u poslu. Maksimalno sam se trudio da shvatiš koju ulogu igraš, a neko ko bude gledao snimak te predstave ili čitao tekst, ili govorio o njemu ili gledao, jasno će vidjeti odakle porijeklo ovog tvog ponašanja. Ali, kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer si bila u predstavi po tekstu, po liku i onome što sam ja igrao zaljubljena u mene, pošto se to nije desilo u predstavi, znaš i sama nije se desilo ni u životu”.

Danijela Štajnfeld je prije nekoliko mjeseci u dokumentarnom filmu koji je snimila u Americi otkrila da je bila žrtva silovanja, da bi prije nekoliko dana u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila je da ju je silovao Branislav Lečić.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!