Erik Spolstra oduševljen Nikolom Vučevićem: Kao da gledam modernog Dirka Novickog

Ja kao Dirk Novicki? To je jedna od najljepših stvari koje mi je neko rekao. Spolstra je jedan od najboljih trenera, vodio veličine poput Dvejna Vejda, Krisa Boša i Lebrona Džejmsa, a i sada trenira sjajne igrače. Mnogo mi znači čuti ga da tako priča o meni. To pokazuje da poštuje mene i ono što radim. Ne znam baš da li sam moderni Dirk, ali ću prihvatiti. Neću se žaliti, rekao je Vučević

Kako ove sezone u NBA ligi igra Nikola Vučević možda najbolje govore riječi velikog trenera Erika Spolstra.

Trener Majamija je nakon meča sa Orlandom, koji je njegov tim dobio 102:97, Vučevića uporedio sa najboljim Evropljaninom svih vremena Dirkom Novickim.

“Vučević je mnogo napredovao, a ovo mu je sezona karijere. Sjajan je već godinama, ali posebno ove. Kao da gledam modernog Dirka Novickog. Bukvalno radi sve, zna kako da krene prije nego što možeš da ga pokriješ”, rekao je Spolstra.

Protiv Majamija Vučević je, pišu Vijesti, ubacio 38 poena.

Spolstrine riječi iznenadile su Vučevića.

“Ja kao Dirk Novicki? To je jedna od najljepših stvari koje mi je neko rekao. Spolstra je jedan od najboljih trenera, vodio veličine poput Dvejna Vejda, Krisa Boša i Lebrona Džejmsa, a i sada trenira sjajne igrače. Mnogo mi znači čuti ga da tako priča o meni. To pokazuje da poštuje mene i ono što radim. Ne znam baš da li sam moderni Dirk, ali ću prihvatiti. Neću se žaliti”, rekao je Vučević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!