Pogledajte kako je Vučić ponizio novinarku: Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana? (VIDEO)

Novinarka ga je pitala zašto je to važno, a Vučić je nastavio. “Zato što znam – da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju…”, rekao Vučić novinarki

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dao je juče intervju televiziji Pink, a s njim je razgovarala novinarka Gordana Uzelac.

Novinarka ga je u jednom trenutku pitala za komentar na istup potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja tvrdi da je predsjednik njene stranke, Miša Vacić, bio prisluškivan, a da su Vučić i njegov brat Andrej “upali” u mjere legalnog prisluškivanja.

Vučić je izbjegao konkretan odgovor, rekao je samo kako Marinika Tepić ima račun na Mauricijusu, prenosi Jutarnji list. A onda je krenuo u bizarni napad na novinarku.

“Imate li račun na Mauricijusu? Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana?”, rekao je Vučić. Novinarka ga je pitala zašto je to važno, a Vučić je nastavio.

“Zato što znam – da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju…”, rekao Vučić novinarki.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a ljudi napadaju Vučića jer je ponizio voditeljku. Ovo, inače, nije prvi put da srbijanski predsjednik omalovažava novinare. Dosad je nekoliko takvih videa postalo viralno.

Pogledajte isječak iz intervjua:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!