Prilog HRT-a izazvao sprdnju Hrvata i Srba na društvenim mrežama: Ne zna se ko je duhovitiji (VIDEO)

Mnogi HRT-ov prilog uspoređuju s epizodom Nadrealista o raspadanju hrvatsko-srpskog jezika na srpski, hrvatski, bosanski, hercegovački, crnski i gorski

Na Twitteru se uveliko govori o HRT-ovom prilogu o djevojci koja je, kako su oduševljeno ispričali, za tri godine uspjela da savlada hrvatski jezik, a dolazi iz Srbije.

“Naučiti jezik u samo tri godine tako dobro da možete ići na natjecanja, uspjeh je i za vrsne jezikoslovce. A postigla je to sedamnaestogodišnja Tea Lončar iz Karina koja je materinski srpski zamijenila materinskim hrvatskim, nakon što se obitelj vratila iz Srbije. Najbolja je učenica obrovačke srednje škole i tu ne misli stati”, navodi se u prilogu HTV-a koji potpisuje novinar Edi Škovrlj.

Prilog je zabavio i hrvatske i srpske tviteraše, pa je odmah krenula sprdnja.

Mnogi HRT-ov prilog uspoređuju s epizodom Nadrealista o raspadanju hrvatsko-srpskog jezika na srpski, hrvatski, bosanski, hercegovački, crnski i gorski, prenosi Index.hr.

Pogledajte:

Tea – vrsna jezikoslovka iz Karina

🏆Naučiti jezik u samo tri godine tako dobro da možete ići na natjecanja, uspjeh je i za vrsne jezikoslovce. A postigla je to sedamnaestogodišnja Tea Lončar iz Karina koja je materinski srpski zamijenila materinskim hrvatskim, nakon što se obitelj vratila iz Srbije. Najbolja je učenica obrovačke srednje škole i tu ne misli stati.

Posted by HRT Vijesti on Tuesday, February 2, 2021

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!