Abazović: Svi građani moraju biti jednaki pred zakonom, pa i Brano Mićunović

Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje, kazao je Abazović

Dritan Abazović (Facebook)

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima, uz žaljenje što, kako je kazao, Badnji dan nijesu proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mjestima.

“Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje.

Svim pravoslavnim vjernicima želim od srca srećan Božić, uz želju da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga dijeli. Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori!

Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspješna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori!”, napisao je Abazović na svom Facebook profilu.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović priveden je u Budvi.

Prema prvim informacijama, sa Mićunovićem je privedeno još nekoliko ljudi iz obezbjeđenja kod kojih su pronađena dva pištolja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!