Policajac Puniša Premović ubio suprugu pred djecom?

Ostalo je da se odluči o upućivanju Premovića, na osnovu predloga Višeg tužilaštva, na pishijatrijsko posmatranje u Dobroti

Ilustracija (Foto: Fokuspress.com)

Sudija za istragu bjelopoljskog Višeg suda Vanja Rakonjac ispitala je Punišu Premovića (47) iz Berana i odredila mu pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

“Pritvor je određen zbog težine djela i mogućeg uticaja na svjedoke. Svjedoci su djeca, tako da će morati da budu saslušana tokom istražnog postupka”, kazala je Rakonjac.

Ostalo je da se odluči o upućivanju Premovića, na osnovu predloga Višeg tužilaštva, na pishijatrijsko posmatranje u Dobroti, prenosi Portal Analitika pisanje “Dana”.

Premoviću je stavljeno na teret da je 18. novembra, u večernjim satima, hicem iz službenog pištolja usmrtio svoju suprugu.

Kako se pretpostavlja, on je suprugu ubio pred njihovo troje djece.

Za ovo djelo je propisana kazna od najmanje deset godina zatvora, a najviše dugotrajna vremenska kazna.

Dr Dragana Čukić je izvršila obdukciju i utvrdila da je smrt Ivane Premović nastupila usled povreda od jednog projektila u desnom pazušnom dijelu.

“Znam da sam popio dosta alkohola, a kad sam došao kući, razgovarao sam sa suprugom. Znam da mi nije odgovaralo nešto što mi je odgovorila, i više se ničega ne sjećam”, kazao je Premović, koji sa sad pokojnom suprugom ima troje djece, od kojih najmlađe ima četiri i po godine, a najstarije 19 godina.

Prema saznanjima “Dana”, kod Premovića je pronađeno 2,80 promila alkohola u krvi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!