Funkcioner Bošnjačke stranke Elmedin Edo Rovčanin preminuo od posljedica koronavirusa

Kao sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja trudio se da pruži pomoć mnogima kojima je bila potrebna. Bio je čovjek kojeg je svako u partiji volio i mnogo cijenio, saopšteno je iz OO BS Bijelo Polje

Istaknuti član OO Bošnjačke stranke i sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, Elmedin Edo Rovčanin, preminuo je jutros u 46-oj godini od posljedica koronavirusa.

Rođen je 29. 12. 1974. godine od oca Zita i majke Ćamile (rođene Memović).

Osnovnu školu učio je u rodnom Zavinograđu i Brodarevu, gimnaziju u Prijepolju, a diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

Od 1999. godine radio je u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a od 2004. godine u Osnovnoj školi “Mladost” u Kanjama, kao i u Osnovnoj školi “21. maj” – Goduša.

Kako prenose Vijesti iz Bijelog Polja, sekretar Ministarstva rada i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore je od 2017. godine.

“Kao sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja trudio se da pruži pomoć mnogima kojima je bila potrebna. Bio je čovjek kojeg je svako u partiji volio i mnogo cijenio”, saopšteno je iz OO BS Bijelo Polje.

Vrijeme i mjesto sahrane porodica će naknadno objaviti.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!