Mandić: Protiv nas se radilo u portama crkvi, proći će i ovo, brzo ćemo imati slobodne izbore

Oni koji su vodili udbaške kampanje protiv DF-a večeras treba da spuste glavu. Mandatar predstavio Vladu, a autentični predstavnici ne mogi da budu na ključnim pozicicijama, posebno u bezbjednosnom sektoru gdje su Terzić i Abazović, kazao je Knežević

Andrija Mandić (Foto: Printscreen)

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je da su se stvari “razbistrile”.

“Mnogo je trpio DF, mnogo je ružnih riječi rečeno, kako smo gramzivi političari. Evo, mandatar je ponudio spisak i poznajem samo jednog čovjeka. Ispostavlja se da su fotelje željeli drugi”, rekao je Mandić nakon sastanka sa mandatarom za sastav nove vlade Crne Gore, Zdravkom Krivokapićem, pišu “Vijesti”.

Mandatar za sastav vlade Zdravko Krivokapić predstavio je danas kadrovska rješenja za izvršnu vlast.

On je kazao da će se o predlogu mandatara izjasniti na stranačkim organima.

“Protiv nas se radilo u portama crkvi. Ali znali smo da će svi pokazati svoje pravo lice. Proći će i ovo brzo imaćemo slobodne izbore”, zaključio je lider Nove.

Njegov kolega iz DF-a, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, je dodao:

“Oni koji su vodili udbaške kampanje protiv DF-a večeras treba da spuste glavu. Mandatar predstavio Vladu, a autentični predstavnici ne mogi da budu na ključnim pozicicijama, posebno u bezbjednosnom sektoru gdje su Terzić i Abazović”, kazao je Knežević.

Mandić i Knežević nisu htjeli da odgovaraju na pitanje novinara.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!