Šestočlana porodica Fakić živi na Pešteru u 20 kvadrata, a imaju samo jednu želju: Da naprave sobu i kupatilo svojoj djeci (VIDEO)

Fakići preživljavaju od dječijeg dodatka. Pritom, Enes ima zdravstvene probleme, zbog kojih često ide u bolnice u Kraljevu i Beogradu. Kravu su prodali da bi vratili dug u prodavnici

Foto: Printscreen

Šestočlana porodica Enesa Fakića živi u selu Naboje na Gornjem Peštru u krajnje nehumanim uslovima.

I njih, kao i brojne porodice i pojedince kojima je pomoć neophodna, posjetio je poznati dobrotvor iz Novog Pazara, Hido Muratović, koji im je uručio pomoć koju su sakupili humani ljudi iz cijelog svijeta.

Fakići – Enes, njegova supruga Azra i četvoro maloljetne djece, žive u sobi od 20 kvadrata, bez toaleta i ostalih elementarnih uslova za život. Preživljavaju od dječijeg dodatka. Pritom, Enes ima zdravstvene probleme, zbog kojih često ide u bolnice u Kraljevu i Beogradu.

Fakići su započeli kuću, ali su ga zdravstveni problemi spriječili da radi i nastavi da djeci stvori elementarne uslove za život.

Kravu su prodali da bi vratili dug u prodavnici, a imaju tek jednu želju: da pod ploču stave kuću, odnosno da naprave samo jednu sobu i kupatilo.

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!