Oglasio se Bajdenov savjetnik: Danas pobjeđujemo!

Iz Bajdenove kampanje su pozvali na strpljenje dok se broje glasovi, ali neki su izrazili razočarenje što nisu uspjeli da isporuče brzu i zvučnu “presudu” protiv Bajdenovog rivala, aktuelnog predsjednika Donalda Trampa u satima nakon što su birališta zatvorena

Džo Bajden (Foto: Printscreen)

Dok se glasovi na američkim predsjedničkim izborima broje u ključnim državama, zvaničnik Bajdenove kampanje izjavio je za CNN da vjeruju da se stvari “kreću ka zaključku, i to u našu korist”.

Ovo je prvi put da se neko iz kampanje demokratskog kandidata oglasio povodom pobjede na izborima.

Neimenovani zvaničnik je takođe naveo da su demokrate pouzdane da će odnijeti pobjedu u Viskonsinu, da se po pitanju Mičigena “osećaju posebno dobro” zbog njihovog glasanja poštom, a takođe vjeruju i u pobjedu u Pensilvaniji, dok u Džordžiji pomno prate situaciji.

Jedan od glavnih Bajdenovih savjetnika je izrazio još veće uvjerenje u pozitivan ishod izbora za demokratskog kandidata.

“Osjećamo se dobro. Pobijedićemo danas”, rekao je on, preneo je CNN.

Iz Bajdenove kampanje su pozvali na strpljenje dok se broje glasovi, ali neki su izrazili razočarenje što nisu uspjeli da isporuče brzu i zvučnu “presudu” protiv Bajdenovog rivala, aktuelnog predsjednika Donalda Trampa u satima nakon što su birališta zatvorena.

“Razočarani smo što nije došlo do potpunog odbacivanja Trampa. Ali, i dalje mislim da ćemo pobijediti”,rekao je CNN-u izvor blizak kampanji, prenosi “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!