Trampov ludi ples srušio internet: Sad svi pokušavaju da đuskaju kao on (VIDEO)

Inače, na skupu na kojem je snimak nastao Tramp pleše na pjesmu Y.M.C.A grupe Village People, ali umesto uobičajene koreografije u kojoj se tijelom izvode slova iz naslova pjesme Tramp je poznatom disko hitu dao svoj pečat

Donald Tramp je postao TikTok hit zbog svojih plesnih pokreta koje je u poslednje vrijeme demonstrirao na svojim predizbornim skupovima.

Kad se pojavio snimak američkog predsjednika koji na pozornici pleše, ili barem to pokušava, nije dugo trebalo da se njegovi urnebesni pokreti pretvore u TikTok izazov, piše “Jutarnji list”.

Korisnici su tu, inače Trampu omraženu kinesku društvenu mrežu, preplavili svojim verzijama čudnog plesa u pokušaju da imitiraju Trampove jedinstvene pokrete, a snimci su dodavali i različite muzičke podloge čime je čitava stvar postala još smiješnija.

Inače, na skupu na kojem je snimak nastao Tramp pleše na pjesmu Y.M.C.A grupe Village People, ali umesto uobičajene koreografije u kojoj se tijelom izvode slova iz naslova pjesme Tramp je poznatom disko hitu dao svoj štih.

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!