Enis Bešlagić objavio šaljivi video sa Nurkićem i Rađom: E, ovo je čast snimiti!

E, ovo je čast snimiti. Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U Kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk se može samo ogromnim radom i odricanjem…. a biti prijatej sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo“, napisao je Bešlagić u opisu videa na Facebooku

Poznati bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić objavio je na društvenim mrežama šaljivi video u kojem su glavni akteri košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić i nekadašnja NBA zvijezda, hrvatski košarkaš Dino Rađa.

Rađa je od 2018. godine član Košarkaške kuće slavnih, dok Nurkić sa mnogo uspjeha gradi NBA karijeru u Portland Trail Blazersima.

“U kratkom videu ću vam pokazati kako izgleda čovjek u Kući slavnih. To je čovjek u Kući slavnih”, kazao je Enis, pokazujući na Rađu.

“A sad ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je slavan. On izgleda ovako… evo ga…“, rekao je zumirajući Nurkića.

“A ovako izgleda čovjek koji je samo u kući“, poručio je uz smijeh, okrećući kameru prema sebi.

“E, ovo je čast snimiti. Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U Kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk se može samo ogromnim radom i odricanjem…. a biti prijatej sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo“, napisao je Bešlagić u opisu videa na Facebooku, prenosi face.ba.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!