Živković o Krivokapiću: On nikada ne može biti naš premijer, svakoj budali služi za primjer (VIDEO)

Za samo dvadesetak sekundi nam jasno pokaza svu svoju bijedu, sav svoj patriotizam i ugled, da nam bude jasno kome on može služiti za primjer. Uz činjenicu da je njegovo obrazovanje visoko, ali veoma, veoma usko (tehničke struke), shvatih juče da su u pravu oni koji kažu da “nema budale, kao školovane budale”, napisao je Živković

Foto: Printscreen

Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković komentarisao je na svom Facebook profilu video snimak iz Župe Nikšićke na kojem se vidi kako mandatar Zdravko Krivokapić, koji je bio u posjeti tom kraju, ljubi trobojku sa četiri ocila. 

“Prirodno je i normalno da za premijera svoje zemlje dobijete čovjeka, dokazanog patriotu sa širokim i opštim obrazovanjem i čovjeka od ugleda koji služi za primjer. I sa dosadašnjima se nijesmo proslavili, ali sada dobijamo za premijera ličnost koja ne ispunjava nijedan od ovih kriterijuma.

Gledam juče budućeg premijera Zdravka Krivokapića u Župi pored Nikšića i u filmu od dvadesetak sekundi vidjeh sav očaj i bijedu “našeg” izbora i našeg svakolikog sunovrata.

U vrijeme najveće pandemije virusom Kovid 19, ovaj čovjek se izgrli i izljubi sa svim prisutnima, onako domaćinski i srdačno da služi svakoj budali za primjer.

Naučili smo da u ovakvim prilikama pije, ljubi, klanja i kleči. Uradi on to juče, sve po redu i, naravno, izljubi srdačno i zastavu tuđe države, pokazujući nam svoj patriotizam, iako je zvanično kandidat za premijera ove nesrećne države.

Za samo dvadesetak sekundi nam jasno pokaza svu svoju bijedu, sav svoj patriotizam i ugled, da nam bude jasno kome on može služiti za primjer. Uz činjenicu da je njegovo obrazovanje visoko, ali veoma, veoma usko (tehničke struke), shvatih juče da su u pravu oni koji kažu da “nema budale, kao školovane budale”.

Uz sve ovo i mnogo toga još što smo vidjeli i čuli posljednjih mjeseci, naša odluka je više nego jasna. Njegov i njihov primitivizam i njihov zajednički tuđinski patriotizam su razlog da se još više i jače suprotstavimo nadolazećem zlu. Samo tako možemo sačuvati lično samopoštovanje i zadržati šanse da ovu zemlju istrgnemo iz zagrljaja zla koje joj prijeti. On nikada ne može biti naš premijer”, napisao je Živković na svom Facebook profilu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!