Saslušana direktorica i osoblje bolnice Danilo I: Umjesto u bolnici, Amfilohija liječili u manastiru?

Kako saznaje AntenaM, sumnja se da je mitropolit SPC Amfilohije testiran prvi put još 1. oktobra pod lažnim imenom, a nakon toga, kada je nedvosmisleno utvrđeno da je Amfilohije korona pozitivan, iz bolnice Danilo ! dopremali su mu u manastirske odaje ljekove i kiseonik

Foto: Daniloprvi.me

Policijski inspektori saslušali su direktoricu cetinjske bolnice Danilo I, Sonju Radojičić, i medicinsko osoblje koje je liječilo mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, potvrđeno je Anteni M iz više nezavisnih izvora informacija koji je objavilo nekoliko crnogorskih glasila.

Saslušanje je obavljeno radi provjere da li su procedure tretmana sprovedene u skladu sa pravilima medicinske struke i preporukama IJZ.

Kako saznaje AntenaM, sumnja se da je mitropolit SPC Amfilohije testiran prvi put još 1. oktobra pod lažnim imenom, a nakon toga, kada je nedvosmisleno utvrđeno da je Amfilohije korona pozitivan, iz bolnice Danilo ! dopremali su mu u manastirske odaje ljekove i kiseonik. Umjesto u bolnici, sumnja se, Amfilohije je liječen u Cetinjskom manastiru, što je i dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Nesavjesno liječenje je djelo obuhvaćeno u Krivičnom zakoniku Crne Gore i to u članom 290 KZ “Nesavjesno pružanje ljekarske pomoći” i članom 292 KZ “Neukazivanje ljekarske pomoći”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!