Urnebesno: Pogledajte kako su Alek Boldvin i Džim Keri imitirali Trampa i Bajdena (VIDEO)

Moderatora Krisa Valasa glumio je Bek Benet, koji je u jednom trenutku pitao Boldvinovog Trampa: “Da li se testirate na koronavirus redovno”, na šta je ovaj odgovorio: “Naravno”, sa prekrštenim prstima

Glumci Alek Boldvin i Džim Keri imitirali su debatu kandidata za američkog predsjednika Donalda Trampa i Džoa Bajdena u popularnoj zabavnoj emisiji “Subotom uveče uživo” (Saturday night live) na NBC televiziji.

Emisija se ponovo vratila na male ekrane nakon osam mjeseci pauze zbog aktuelne pandemije, a Boldvin i Keri su napravili satirični skeč u kome su na duhovit način predstavili duel kandidata za predsjednika SAD.

Moderatora Krisa Valasa glumio je Bek Benet, koji je u jednom trenutku pitao Boldvinovog Trampa: “Da li se testirate na koronavirus redovno”, na šta je ovaj odgovorio: “Naravno”, sa prekrštenim prstima.

Zatim su glumci umjesto govora počeli da viču jedan na drugoga, a onda je na scenu stupila i glumica Maja Rudolf u ulozi kandidatkinje za potpredsjednika SAD Kamale Haris i počela da opominje Trampa da ne bude “zao prema njenom Bajdenu”.

Na kraju emisije glumci su se nasmijani obratili gledaocima i objasnili im da je emisija snimana uživo u Njujorku.

Kako se navodi, Keri je iznenađujući izbor za Bajdena jer nije ranije bio dio tima i jer je Bajdena ranije glumio Džejson Sudeikis.

Emisija SNL poznata je po imitacijama slavnih, pa je tako Roberta Milera glumio Robert de Niro, doktora Antonija Falučija Bred Pit…, piše “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!