UP: Identifikovani vinovnici incidenta u Beranama, privedena trojica maloljetnika

Policiji je juče oko 16:45 časova službenik privatnog obezbjeđenja, koje je vršilo obezbjeđenje fudbalske utakmice između FK Jezero i FK Budućnost, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren, te da su ih pripadnici tog obezbjeđenja u tome spriječili, saopšteno je iz Uprave policije

 

Foto: Facebook/CG navijačke grupe

Beranska policija privela je V. J. (21), S. J. (17), M. C. (17) i A. T. (17) koji su, kako je saopšteno, identifikovani kao osobe koje su juče izazvale incident u tom gradu tokom utakmice Jezero – Budućnost.

“Policiji je juče oko 16:45 časova službenik privatnog obezbjeđenja, koje je vršilo obezbjeđenje fudbalske utakmice između FK Jezero i FK Budućnost, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren, te da su ih pripadnici tog obezbjeđenja u tome spriječili”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Policija je, dodaje se u saopštenju, došla do saznanja da su nepoznata lica oštetila vozilo marke „VW Golf IV“ koje je bilo parkirano u blizini istočne strane stadiona. 

“Policija je u kratkom roku identifikovala vinovnike ovog događaja i u službene prostorije privela S. J. (17), V. J. (21), M. C. (17) i A. T. (17). Policija je prikupila obavještenja i od oštećenog S. R. (29) iz Berana koji je nastanjen u Plavu, kao i od prisutnih svjedoka na navedene okolnosti. O događaju su obavješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon uvida u spise predmeta”, piše u saopštenju UP.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!