Budi human: Ognjen Radonjić nastavlja liječenje u Rusiji

Ognjen ima oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Oštećenje vida uslovilo je i usporen psihomotorni razvoj, pa su mu potrebni kontinuirani logopedski i defektološki tretmani

Ognjen Radonjić (Foto: Budi human)

Petogodišnji Ognjen Radonjić, korisnik Fondacije Budi human, stigao je u Rusiju gdje će nastaviti sa liječenjem, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

Ognjen ima oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Oštećenje vida uslovilo je i usporen psihomotorni razvoj, pa su mu potrebni kontinuirani logopedski i defektološki tretmani.

Fondacija „Budi human“ prikupila je za Ogijevo liječenje 27.676,00 eura. Nakon traženja odgovarajuće klinike koja bi mu omogućila oporavak, Ogi je u septembru prošle godine boravio u Sveruskom centru za očnu i plastičnu hirurgiju u gradu Ufa u Rusiji.

Tada je imao prvu operaciju nakon čega je preporučeno još nekoliko tratmana radi što boljeg napretka.

„Na putu koji iziskuje volju, strpljenje i vrijeme, Ogiju želimo da, osim svega toga, zadrži i osmijeh, razdraganost duha i vjeru u bolje sjutra koje ga svakako čeka. Šaljemo mu podršku, navijamo za njegov oporavak i čekamo lijepe vijesti“, saopšteno je iz Fondacije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!