Budi human: Pomozimo dvodišnjem Draganu u liječenju

Tri mjeseca po rođenju proveo je na odjeljenju neonatologije u Kliničkom centru u Podgorici, u jako lošem stanju. U jednom trenutku tek rođenoj bebi prestalo je da kuca srce. Dječak nije samostalan ni po jednom segmentu. Da bi se to promjenilo, potrebni su mu dugotrajni tretmani fizikalne terapije. Porodica nije u mogućnosti da obezbjedi novac za liječenje i zato im je potrebna naša podrška

Dragan Maslak (Foto: “Budi human”)

Dvogodišnji Dragan Maslak novi je korisnik korisnik Fondacije “Budi human“.

Iako ima tek dvije godine, maleni Dragan Maslak iz Budve se od dana kada je došao na svijet hrabro bori za život. Dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza, zbog čega ne sjedi, ne puzi i ne hoda, a čak i okretanje zahtijeva veliki napor. Tri mjeseca po rođenju proveo je na odjeljenju neonatologije u Kliničkom centru u Podgorici, u jako lošem stanju. U jednom trenutku tek rođenoj bebi prestalo je da kuca srce.

Dječak nije samostalan ni po jednom segmentu. Da bi se to promjenilo, potrebni su mu dugotrajni tretmani fizikalne terapije. Porodica nije u mogućnosti da obezbjedi novac za liječenje i zato im je potrebna naša podrška.

Dvogodišnjak zaraznog osmijeha čeka na svoju priliku, na svoje srećno i bezbrižno djetinjstvo. Budimo saborci u ovoj, za Dragana životno važnoj borbi.

Pomozimo Draganu slanjem donatorske poruke sadržine 31 na broj 14543.        

Draganu možemo pomoći i uplatom na žiro-raćun 520 – 39065 – 56 ili devizni račun  520042000001510302  

IBAN broj: ME25520042000001510302                          

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!