U Budvi i na Žabljaku protesti zbog presude M.S. od 120 sati društveno korisnog rada za smrt Maje Šljivančanin

Sugrađani, u nedjelju, u 12 sati, na Trgu durmitorskih ratnika smo planirali mirno okupljanje građana u znak protesta protiv sramne presude kotorskog suda. PRAVDA ZA NAŠU MAJU !!!!!!, stoji u obavještenju postavljenom na društvenim mrežama

Članovi Pokreta 22. novembar sjutra će u 10 sati u budvanskoj marini izraziti protest zbog, kako navode, neprihvatljive presude u slučaju smrti Maje Šljivančanin u pomorskoj nesreći.

“Ovim protestom, takođe, izražavamo solidarnost sa porodicom i prijateljima nastradele Šljivančanin i zato vas pozivamo da nam se pridružite”, navodeno je u Facebook objavi Pokreta, prenosi Antena M.

I grupa Žabljačana inicirala je za nedjelju okupljanje razočarana presudom Osnovnog suda u Kotoru maloljetnom M.S. za pomorsku nesreću u kojoj je život izgubila sugrađanka Maja Šljivančanin.

“Sugrađani, u nedjelju, u 12 sati, na Trgu durmitorskih ratnika smo planirali mirno okupljanje građana u znak protesta protiv sramne presude kotorskog suda. PRAVDA ZA NAŠU MAJU !!!!!!”, stoji u obavještenju postavljenom na društvenim mrežama.

Sedamnaestogodišnjem M. S, koji je 11. jula u budvanskom akvatorijumu jahtom usmrtio Maju Šljivančanin i povrijedio njenog momka Vladimira Stanišića (36), kotorski sud je izrekao kaznu od 120 sati društveno korisnog rada i pojačan nadzor socijalne službe.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!