Er Srbija od oktobra povećava broj letova prema Njujorku

Imajući u vidu pojačanu potražnju, odlučili smo da povećamo kapacitet na letovima do Njujorka. Veoma smo zadovoljni što, uprkos pandemiji kronavirusa, ova linija i dalje dobro funkcioniše i, kako se pokazalo, predstavlja jednu od najjačih linija Er Srbije, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek

Foto: Printscreen/Air Serbia

Er Srbija je danas najavila da će od oktobra povećati kapacitete na letovima između Beograda i Njujorka. U oktobru će biti obavljena 34 povratna leta, deset više nego u istom mjesecu prije godinu dana.

Putnicima će tokom oktobra na letovima od Beograda do Njujorka na raspolaganju biti 8.636 sjedišta, što je 41,7 odsto više nego u istom periodu prošle godine (6.096 sjedišta).

“Imajući u vidu pojačanu potražnju, odlučili smo da povećamo kapacitet na letovima do Njujorka. Veoma smo zadovoljni što, uprkos pandemiji kronavirusa, ova linija i dalje dobro funkcioniše i, kako se pokazalo, predstavlja jednu od najjačih linija Er Srbije”, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Er Srbija je od pokretanja direktne linije preko Atlantika, u junu 2016. godine, do kraja avgusta 2020. godine obavila 758 povratnih letova, prenosi N1.

Nacionalni avio-prevoznik Srbije je prije četiri godine ponovo povezao region i SAD posle pauze od gotovo dve i po decenije.

Letove na liniji Beograd-Njujork obavlja avion erbas A330 nazvan po srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!