Medojević: Apsolutno sam za povlačenje odluke o priznanju Kosova, to bila najveća bruka CG (VIDEO)

O lideru GP URA, Dritanu Abazoviću, rekao je da je bio jedan od osnivača Pozitivne Crne Gore, iza koje stoji medijski koncern “Vijesti”, da je bio uvijek protiv njih, da ih je zvao “Sorošoidima”, a Abazovića “ambasadorskom opozicijom” (zbog saradnje sa pojedinim stranim ambasadama)

Foto: Printscreen

Iako sam predstavnik prozapadne političke organizacije, apsolutno sam za povlačenje odluke o priznanju Kosova. To bila najveća bruka Crne Gore, kazao je lider Pokreta za promjene, član koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Nebojša Medojević. 

U intervjuu za Srbininfo Medojević je rekao da pitanje Kosova treba da bude prioritet i da treba otvoriti albansko pitanje u Crnoj Gori.

“Stav Demokratskog fronta je jasan i, koliko budemo mogli da utičemo, poništićemo priznanje Kosova. Sada imamo širu koaliciju i ne mogu da kažem u ime svih, ali da što se tiče DF-a i PzP”.

Medojević je rekao da nije pristalica ekspertske vlade, te da je nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić akademski čovjek koji nema mnogo političkog iskustva i da ga je postavila Srpska pravoslavna crkva.

“On je trebalo da nam pomogne da energiju litija pretočimo u politički rezultat. Sudbina crkve je vezana za sudbinu režima. Ako režim pobijedi, crkva bi bila nacionalizovana, ugašena u Crnoj Gori. Sveštenici bi bili progonjeni. I uspjeli smo zajedno sa crkvom da to približimo građanima”, rekao je Medojević.

O lideru GP URA, Dritanu Abazoviću, rekao je da je bio jedan od osnivača Pozitivne Crne Gore, iza koje stoji medijski koncern “Vijesti”, da je bio uvijek protiv njih, da ih je zvao “Sorošoidima”, a Abazovića “ambasadorskom opozicijom” (zbog saradnje sa pojedinim stranim ambasadama).

Pogledajte kompletan intervju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!