Uhapšen kandidat sa liste “Mir je naša nacija” zbog posjedovanja oružja

Policija je 13. jula u jednoj stambenoj zgradi u Baru pronašla izuzela automatsku pušku kalibra 7,62 mm, puškomitraljez i veću količinu municije. Sprovedenom kriminalističko tehničkom obradom kao i vještačenjem izuzetih tragova policija je došla do sumnje da se Savo Vujošević i njegova srodnica Svetlana Pipović dovode u vezu sa navedenim oružjem”, saopšteno je iz Uprave policije

Foto: Uprava policije

Barska policija je tokom pretresa podruma jedne stambene zgrade pronašla oružje, koje se dovodi u vezu sa Savom Vujoševićem, predsjednikom barskog odbora Demosa i kandidatom na listi koalicije „Mir je naša nacija”.

Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na utvrđivanju činjenica u odnosu na oružje i veću količinu municije koja je pronađena sredinom jula u podrumskom dijelu jedne stambene zgrade, identifikovala i lišila slobode lica koja se dovode u vezu sa pronađenim predmetima.

“Policija je 13. jula u jednoj stambenoj zgradi u Baru pronašla izuzela automatsku pušku kalibra 7,62 mm, puškomitraljez i veću količinu municije.

Sprovedenom kriminalističko tehničkom obradom kao i vještačenjem izuzetih tragova policija je došla do sumnje da se Savo Vujošević i njegova srodnica Svetlana Pipović dovode u vezu sa navedenim oružjem”, saopšteno je iz Uprave policije.

Vujošević je po nalogu državnog tužioca u Baru lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Kako prenosi Portal Analitika, zbog istog krivičnog djela u Podgorici je lišena slobode S. P.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!