Halid Bešlić zaigrao kao glumac u spotu Dženana Lončarevića

“Halid je moj mnogo dobar prijatelj, prije svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lijepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati”, rekao je pjevač

Dženan Lončarević ne gubi inspiraciju i volju za rad ni u doba koronavirusa, kada je njegova branša bez posla. To ga nije spriječilo da obraduje svoju publikom novom pjesmom “Sve moje ljubavi” za koju je snimljen i spot. Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, kadrovi su urađeni na neobičan način, a specijalni gost bio mu je stariji kolega Halid Bešlić kojeg Lončarević privatno veoma cijeni i poštuje.

“Halid je moj mnogo dobar prijatelj, prije svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lijepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cijenjen bude dio ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija”, rekao je Lončarević za portal Nova.rs.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!