Halid Bešlić zaigrao kao glumac u spotu Dženana Lončarevića

“Halid je moj mnogo dobar prijatelj, prije svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lijepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati”, rekao je pjevač

Dženan Lončarević ne gubi inspiraciju i volju za rad ni u doba koronavirusa, kada je njegova branša bez posla. To ga nije spriječilo da obraduje svoju publikom novom pjesmom “Sve moje ljubavi” za koju je snimljen i spot. Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, kadrovi su urađeni na neobičan način, a specijalni gost bio mu je stariji kolega Halid Bešlić kojeg Lončarević privatno veoma cijeni i poštuje.

“Halid je moj mnogo dobar prijatelj, prije svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lijepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cijenjen bude dio ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija”, rekao je Lončarević za portal Nova.rs.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!