Marković dijaspori: Crna Gora je vaša država u koju možete doći kad god poželite (VIDEO)

Želim da podsjetim da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u našu zemlju svim našim državljanima, i to o trošku Vlade. Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati, saopštio je Marković

Duško Marković (Foto: GOV.ME)

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je našoj dijaspori i našim građanima u inostranstvu da je, uprkos neprimjerenim i nedobronamjernim porukama koje im upućuje opozicija, Crna Gora njihova država u koju mogu doći kad god požele.

„Ovih dana imali smo prilike da vidimo neprimjerene i nedobronamjerne poruke upućene od strane opozicije našoj dijaspori i našim građanima. Želim da podsjetim da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u našu zemlju svim našim državljanima, i to o trošku Vlade. Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati“, saopštio je Marković.

Premijer je pozvao dijasporu i građane u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede.

„Poštovana dijasporo, Crna Gora je vaša država danas i za sva vremena. Vama je u njoj mjesto i u nju možete doći kad god poželite i u svako doba. Dobrodošli kući! Da je vječna Crna Gora!“, poručio je Marković.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!