Damir Šehović: Ko ne govori istinu, Krivokapić ili Cvijanović? (VIDEO)

“Kabinet premijera Krivokapića je upravo nezvanično saopštio da zvanične čestitke neustavnog Dana RS-a premijerki Cvijanović nije bilo, pa vas molim da ZVANIČNO odgovorite ko ne govori istinu, Cvijanović ili Krivokapić?! Javnosti radi. Meni je sve jasno…”, napisao je Šehović

 
 
 
 

Poslanik Socijaldemokratske partije Damir Šehović oglasio se na Tviteru povodom nezvanične informacije iz kabineta crnogorskog premijera da zvanične čestitke predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom 9.januara nije bilo.

Podsjetimo, više medija je objavilo da je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović kazala da je Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, pozivajući se na Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).

Ta informacija dostupna je samo na internet pretraživaču, ali ne i klikom na link koji vodi na portal RTRS, što se obično dešava kada je informacija povučena.

Na sajtu RTRS je, u sklopu drugog članka, kratko navedeno kako je Cvijanović rekla “da je zahvalna i premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću, uz želju da dvije zemlje blisko sarađuju u svim oblastima.”

“Kabinet premijera Krivokapića je upravo nezvanično saopštio da zvanične čestitke neustavnog Dana RS-a premijerki Cvijanović nije bilo, pa vas molim da ZVANIČNO odgovorite ko ne govori istinu, Cvijanović ili Krivokapić?! Javnosti radi. Meni je sve jasno…”, napisao je Šehović.

 

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH