Za najugroženije u Rožajama i Gusinju 5.100 paketa sa namirnicama

Paketi će biti podijeljeni korisnicima materijalnog obezbjeđenja, korisnicima dodatka za njegu i pomoć, kao i korisnicima lične invalidnine, preko Centra za socijalni rad

Rožaje (Foto: Printscreen/Omer Kardovic)

Ministarstvo ekonomije pomoći će najugroženije kategorije stanovništva u Rožajama i Gusinju sa 5.100 paketa sa životnim namirnicama.

Paketi će biti podijeljeni korisnicima materijalnog obezbjeđenja, korisnicima dodatka za njegu i pomoć, kao i korisnicima lične invalidnine, preko Centra za socijalni rad.

Takođe, biće podijeljeni i penzionerima sa najnižim penzijama, preko Udruženja penzionera, kao i licima odnosno porodicama koje se nalaze u samoizolaciji. 

Raspodjela po utvrđenim kategorijama počeće danas, na adresu korisnika, preko Centra za socijalni rad, Udruženja penzionera i te  

“U cilju ublažavanja negativnih ekonomskih posljedica nastalih epidemijom koronavirusa (COVID-19), a posebno zbog rigoroznih epidemioloških mjera koje su bile na snazi u opštinama Rožaje i Gusinje, Vlada Crne Gore odlučila je da pomogne najugroženijim kategorijama stanovništva Rožaja i Gusinja”, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!