SD: Ostajemo najjača partija u Plavu, 9 od 10 odbornika ostaju uz nas

Ova situacija samo doprinosi jačanju posvećenosti svih istinskih socijaldemokrata u Plavu i njihovoj još snažnijoj motivaciji da nastavljaju da daju nemjerljiv doprinos intenzivnom razvoju opštine, čega su Plavljanke i Plavljani svjesni, jer se svi mi u Plavu jako dobro znamo i znamo ko je i koliko zaslužan za uspjehe koji su nas prethodne dvije godine karakterisali, piše u saopštenju

Foto: SD/Facebook

Nakon napuštanja jednog broja lokalnih funkcionera, Socijaldemokrate Plava nastavljaju sa redovnim izbornim aktivnostima i ostaju najjača partija u Plavu, jer ogromna većina članstva i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu snažno podržava dosadašnju politiku i daju punu podršku poslaničkoj listi SD Crne Gore koja je jednoglasno utvrđena na organima partije.

To je saopšteno iz SD.

“Socijaldemokrate Crne Gore su partija u koju ljudi ulaze i izlaze iz ličnih uvjerenja, zbog čega ne želimo da ulazimo u motive jednog broja lokalnih funkcionera koji su napustili partiju. Svima njima se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo im sve najbolje u budućem radu, ma u kojoj partiji bili. Socijaldemokrate Plava i nakon njihovog odlaska ostaju najjača partija u opštini, jer ogromna većina naših podržavalaca, od 1.538, koliko ih imamo u Plavu, i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu, snažno podržavaju dosadašnju našu politiku, cijene rezultate koji su postignuti u prethodne dvije godine, ali i daju punu podršku listi kandidata za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima, koja je, inače, jednoglasno utvrđena na organima partije”, piše u saopštenju.

Zahvaljujući takvom opredjeljenju i nepodijeljnoj podršci u Plavu koju uživa Odbor SD-a u Plavu, ali i duplo boljem rezultatu u odnosu na prethodne parlamentarne izbore koji SD očekuje, predstavnici Socijaldemokrata Plava će, dodaje se, izvjesno imati i poslanika u budućem sazivu Skupšine Crne Gore.

“Ova situacija samo doprinosi jačanju posvećenosti svih istinskih socijaldemokrata u Plavu i njihovoj još snažnijoj motivaciji da nastavljaju da daju nemjerljiv doprinos intenzivnom razvoju opštine, čega su Plavljanke i Plavljani svjesni, jer se svi mi u Plavu jako dobro znamo i znamo ko je i koliko zaslužan za uspjehe koji su nas prethodne dvije godine karakterisali”, piše u saopštenju.

Socijaldemokrate Plava, piše u saopštenju, će narednih dana izabrati novo rukovodstvo odbora i nastaviće još snažnije, motivisanije, složnije i odlučnije da rade na jačanju partijske infrastrukture, “zahvaljujući čemu će brojem glasova koji u Plavu očekujemo dati snažnu podršku duplo boljem rezultatu koji će SD izvjesno ostvariti na parlamentarnim izborima”.

“Uostalom, Plav je uvijek bio i biće prijestonica socijaldemokratije. Na kraju, pozivamo lokalne funkcionere koji su napustili partiju da ostanu principijelni, časni i pošteni i da podnesu ostavke na sve fukcije na koje su izabrani, jer su ih, u konačnom, zahvaljujući partiji i dobili”, piše u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!