U Nikšiću dan žalosti zbog tragične smrti dvojice osamnaestogodišnjaka

Vicković i Delibašić izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć oko 19:30 časova dogodila na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kod benzinske pumpe Pigopetrol, u mjestu Brlja

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Zbog tragične smrti dvojice osamnaestogodišnjaka, Andrije Vickovića i Danila Delibašića, koji su preksinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći, u Nikšiću je danas proglašen Dan žalosti.

“Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Nikšić, javnim preduzećima, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području opštine Nikšić. Elektronski i drugi mediji dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti. Takođe, zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mjestima”, navodi se u saopštenju Opštine Nikšić.

Vicković i Delibašić izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć oko 19:30 časova dogodila na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kod benzinske pumpe Pigopetrol, u mjestu Brlja.

“Opel” u kojem su se nalazili mladići udario je u šleper koji se u tom trenutku uključivao u saobraćaj sa pumpe, prenose “Vijesti”.

Oni su na licu mjestu stradali, dok je Nikola Delibašić, koji takođe ima 18 godina, sa teškim povredama prevezen u Klinički centar Crne Gore.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!