ZK “Bihor” donira 4.950 eura za obnovu škole u Mjesnoj zajednici Daciće

Predsjednik MZ Daciće, Adem Dacić, kazao je da je donacija ZK “Bihor” prijeko potrebna, kako bi se djeci sa tog područja te mjesne zajednice koja pokriva sela Dacići, Kaluđerski Laz, Gornji Bukelj, Doljni Bukelj, Peskovice i Bandžov što prije obezbijedili uslovi za normalno pohađanje nastave

Članovi ZK “Bihor” sakupili su iznos od 4.950 eura za pomoć u obnovi škole u Mjesnoj zajednici Daciće, u Rožajama, koja je nedavno izgorjela u požaru koji je izbio u toj opštini.

Predsjednik MZ Daciće, Adem Dacić, kazao je da je donacija ZK “Bihor” prijeko potrebna, kako bi se djeci sa tog područja te mjesne zajednice koja pokriva sela Dacići, Kaluđerski Laz, Gornji Bukelj, Doljni Bukelj, Peskovice i Bandžov što prije obezbijedili uslovi za normalno pohađanje nastave.

Dacić se zahvalio ZK “Bihor” što je, i pored velike finansijske pomoći koju je to udruženje nedavno uputilo Crnoj Gori tokom pandemije koronavirusa, našlo za shodno da zahtjev MZ Daciće uvrste u svoje prioritete.

Zahvalio se svima koji su donirali novac i naglasio kako im ova akcija šalje jasnu poruku da nisu sami, što je jako bitno u ovoj situaciji.

Faiz Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!