Uznemirujuće scene: U Njujorku autima gazili policajce, jedan od siline udarca odletio u vazduh, drugi u Las Vegasu upucan u glavu… (VIDEO)

Na prvom snimku koji je zabilježen u Bronksu, jedna osoba je pregazila policajca automobilom, a on je od siline udarca odletio u vazduh i pao između automobila koji ga je udario i drugog automobila u pokretu. Na drugoj strani zemlje, u Las Vegasu je policajac upucan u glavu nakon što se borio sa jednim osumnjičenim, kada mu je neko prišao s leđa i ispalio metak. On je teško ranjen i sada je priključen na aparate za održavanje života u Univerzitetskom medicinskom centru

Foto: Printscreen/Wolf Clan Media

U Americi već sedam dana traju protesti zbog ubistva Džordža Flojda, a kao i prethodnih dana, i sinoć su mogli da se vide uznemirujući prizori.

Tako su, pored demonstranata, u ponedjeljak, u državi Njujork, žrtve bili i policajci.

Na prvom snimku koji je zabilježen u Bronksu, jedna osoba je pregazila policajca automobilom, a on je od siline udarca odletio u vazduh i pao između automobila koji ga je udario i drugog automobila u pokretu.

“Njujork post” piše kako se policajac kretao raskrsnicom kada je vozač tamnog vozila nagazio po gasu i usmjerio vozilo ka policajcu. Vozač je produžio dalje, a mediji su prenijeli da će policajac preživjeti.

UPOZORAVAMO VAS DA SU SNIMCI UZNEMIRUJUĆI:

Isto u državi Njujork, u gradu Bafalu, dva policajca su povrijeđena kada je automobil uletio među policajce.

Jedan od njih je zadobio ozbiljne povrede, ali nije životno ugrožen, dok je drugi u stabilnom stanju, saopštila je policija.

Na drugoj strani zemlje, u Las Vegasu je policajac upucan u glavu nakon što se borio sa jednim osumnjičenim, kada mu je neko prišao s leđa i ispalio metak.

Pripadnik policije je teško ranjen i sada je priključen na aparate za održavanje života u Univerzitetskom medicinskom centru. Osumnjičeni je identifikovan i priveden, prenio je Bi-Bi-Si.

TRAMP PRIJETI VOJSKOM NA ULICAMA

Ameriku je, podsjeća “Blic”, potresla i sedma noć dramatičnih protesta tokom kojih je policija suzbijala demonstrante suzavcem širom zemlje, od Bijele kuće do Dalasa. Tramp je zaprijetio slanjem vojske.

Protesti su izbili širom zemlje zbog smrti 46-godišnjeg Afroamerikanca Džordža Flojda koji je umro nakon što mu je bijeli policajac Derek Šovin pri hapšenju gotovo devet minuta koljenom pritiskao vrat, držeći ga prikovanog za tlo uprkos tome što ga je čovjek preklinjao jer nije mogao da diše.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!