Crnogorac izazvao udes i burne reakcije: Nemoj plakati, brate, zamislio sam se, gledao sam u telefon, dobro nismo poginuli jadan (VIDEO)

A šta uradi, sad sam ga kupio, kazao je kroz suze vozač “opela”. Vozač “audija” ga je tješio: Sad si ga kupio, platićemo ga, brate, dobro nismo poginuli, jadan. Nemoj plakati, šta je s tobom, druže, ja sam napravio štetu 20 hiljada”

Na društvenim mrežama pojavio se snimak udesa dva automobila negdje na balkanskim ulicama. Na sreću, niko od učesnika saobraćajne nesreće nije povrijeđen, ali reakcije na društvenim mrežama su više nego burne.

Crnogorac koji je izazvao udes istrčao je iz svog “audija” s upaljenom kamerom kako bi  provjerio je li vozač “opela” dobro.

A onda nastaje scena kada vozač “opela” izlazi i plače jer je nastala materijalna šteta na njegovom automobilu, piše noob.ba.

Reakcija vozača je opravdana jer, kako kaže, automobil je tek kupljen, ali muškarac koji sve to snima i koji je izazvao udes pokušao je da utješi utučenog čovjeka na nesvakidašnji način.

“Nemoj plakati, brate, zamislio sam se, gledao sam u telefon”, pokušavao je da objasni vozač “audija”.

“A šta uradi, sad sam ga kupio”, kazao je kroz suze vozač “opela”.

“Sad si ga kupio, platićemo ga, brate, dobro nismo poginuli, jadan. Nemoj plakati, šta je s tobom, druže, ja sam napravio štetu 20 hiljada”, pokušao je da ga smiri vozač “audija”.

Na društvenim mrežama neke je ovaj video nasmijao, dok je većina njih osudila vozača “audija”…

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!