Habibov otac u komi, u borbu za život starijeg Nurmagomedova uključio se Putin!

Mogu da potvrdim da je Habibov otac, Abdulmanap Nurmagomedov, stavljen u stanje indukovane kome. Poslednjih nekoliko dana Habib je bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom koji je obećao da će njegov otac dobiti najbolji mogući tretman u bolnici i da će doktori sve uraditi što je do njih, rekao je borčev agent Ali Abdel-Azis

Foto: Printscreen

Predsjednik Rusije Vladimir Putin obećao je UFC šampionu Habibu Nurmagomedovu da će sve uraditi da njegov otac preživi, pošto se nalazi u komi zbog korona virusa.

Inače, u porodici UFC šampiona zaraženo je više od 20 ljudi, između ostalog i njegov otac, koji je životno ugrožen, pa se trenutno nalazi u bolnici u Moskvi gdje pokušavaju da ga spasu.

“Mogu da potvrdim da je Habibov otac, Abdulmanap Nurmagomedov, stavljen u stanje indukovane kome. Poslednjih nekoliko dana Habib je bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom koji je obećao da će njegov otac dobiti najbolji mogući tretman u bolnici i da će doktori sve uraditi što je do njih”, rekao je borčev agent Ali Abdel-Azis.

Habib Nurmagomedov se zahvalio na podršci predsjednika Rusije i poslao poruku svim ljudima da ostanu kod kuće, jer na taj način neće moći da šire virus.

U Rusiji je preko 300.000 ljudi zaraženo korona virusom, a do sada je život izgubilo skoro 3.000 osoba, piše “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!