Policija u šoku: Zaustavili auto zbog spore vožnje, za volanom bio petogodišnjak – krenuo da kupi lambordžini (VIDEO)

Dječak je zaustavljen 3,2 kilometra dalje od svoje kuće, a vozilo je uzeo dok ga je čuvala njegova starija sestra jer su mu roditelji radili. Međutim, sestra je u međuvremenu zaspala, a dječak je pronašao ključeve od porodičnog automobila, uzeo novčanik i odlučio da ode u drugu državu

Kada su zbog spore vožnje na autoputu zaustavili automobil marke dodž, policajci iz Ogdena u američkoj saveznoj državi Juta pomislili su da je vozaču pozlilo.

Međutim, ono što nikako nisu očekivali je da će u vozilu zateći dijete. I to dijete od samo pet godina! Automobil se putem, na kom je ograničenje 110 km/h, kretao brzinom od tek 50 kilometara na čas. Policiji je odmah nešto bilo sumnjivo pa su zaustavili vozilo.

Kada su prišli vozaču, imali su šta i da vide. Za volanom je sjedio petogodišnji dječak po imenu Adrijan koji je ukrao ključeve od automobila svojih roditelja i odlučio da ode u Kaliforniju da sebi kupi lambordžini.

Dječak je zaustavljen 3,2 kilometra dalje od svoje kuće, a vozilo je uzeo dok ga je čuvala njegova starija sestra jer su mu roditelji radili. Međutim, sestra je u međuvremenu zaspala, a dječak je pronašao ključeve od porodičnog automobila, uzeo novčanik i odlučio da ode u drugu državu.

U novčaniku je imao tri dolara, prenosi krstarica.com.

Dječak je policajcima ispričao kako se posvađao s majkom koja mu je rekla da mu neće kupiti skupoceni automobil, pa je on sljedećeg dana odlučio da ode u Kaliforniju i kupi ga sam.

Njegovi roditelji kasnije su lokalnim medijima ispričali da dječak nikada nije vozio automobil i da ne znaju kako je umio da upravlja vozilom, kao i da će od sada ključeve čuvati daleko od njegovog domašaja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!