Brčvak pomaže i Njemcima: Gradonačelnici se javno zahvalili i obećali dolazak u Bar i Bijelo Polje (VIDEO)

Gradonačelnica Steinfurta je Brčvaku obećala da će, kad prođe kriza sa koronavirusom, na njegov poziv posjetiti Bar i napraviti partnerstvo sa ovim crnogorskim gradom. Takođe, gradonačelnik Horstmara obećao je da će posjetiti Bijelo Polje i vjerovatno uspostaviti partnerstvo sa Brčvakovim rodnim gradom

Hajriz Brčvak sa gradonačelnikom Hormstara, gradonačelnicom Steinfurta i njemačkim biznismenima

Humanista Hajriz Hačko Brčvak donirao je novac za kupovinu medicinskih maski socijalnim slučajevima, medicinskom osoblju, radnicima Crvenog krsta, policajcima, opštinarima, vatrogascima i njihovim porodicima u dva njemačka grada.

Pomoć, vrijedna 10.000 eura, opredijeljena je za grad u kojem živi i grad u kojem mu je sjedište firme.

Gradonačelnik grada Horstmar Robert Wenking javno se zahvalio Brčvaku na donaciji, a isto je uradila i gradonačelnica Steinfurta gospođa Bugel-Heyer.

Kako saznaje fokuspress.com, gradonačelnica Steinfurta je Brčvaku obećala da će, kad prođe kriza sa koronavirusom, na njegov poziv posjetiti Bar i napraviti partnerstvo sa tim crnogorskim gradom. Takođe, gradonačelnik Horstmara obećao je da će posjetiti Bijelo Polje i vjerovatno uspostaviti partnerstvo sa Brčvakovim rodnim gradom.

Podsjetimo, Brčvak i njegova fondacija Hemiias e. V su od početka pandemije koronavirusa u Crnoj Gori donirali više od 500.000 eura – novčano, u medicinskoj opremi, respiratorima, paketima pomoći u hrani i higijeni…

Svi koji žele da se priključe u činjenju dobrih djela, mogu to uraditi preko Facebook stranice fondacije Hemiias e. V, gdje je aktivirana mogućnost doniranja za buduće humanitarne akcije.

Samil Šukurica

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!