RomaNet: Na Vrelima ribničkim inficiran otac dvanaestoro djece

U utorak veče, oko ponoći, pozvao sam Hitnu i kada sam im rekao da imam dijareju i temperaturu rečeno mi je da mi je da će me proći jer mi je to od pasulja i da treba da se istuširam da bi mi prošla temperatura”, rekao je on u telefonskom pozivu novinaru portala RomaNet

Detalj sa Vrela ribničkih (Foto: Printscreen/Vijesti video)

Na Vrelima ribničkim, u romskom naselju, potvrđen je prvi slučaj infekcije koronavirusom, a radi sprečavanja širenja infekcije naložena je hitna izolacija objekta u kojem je infekcija otkrivena.

Portal RomaNet prenosi da je zaražen otac dvanaestoro djece.

Taj portal piše da je inficirani navodno ranije tražio pomoć od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, ali da nijesu imali, kako je kazao, razumijevanja.

“U utorak veče, oko ponoći, pozvao sam Hitnu i kada sam im rekao da imam dijareju i temperaturu rečeno mi je da mi je da će me proći jer mi je to od pasulja i da treba da se istuširam da bi mi prošla temperatura”, rekao je on u telefonskom pozivu novinaru portala RomaNet.

On je kazao da je juče (u srijedu) komšija zaustavio policajce i zamolio da mu pomognu.

“Došli kod mene i ispitivali me kako se osećam. Nakon njih došli su doktori, pretpostavljam iz Instituta za javno zdravlje, i dali mi dvije injekcije da mi prestane dijareja. Uzeli su mi bris i rekli da će mi javiti rezultate. Danas su me zvali da mi kažu da sam pozitivan.2, kazao je on.

Njemu i članovima porodice uzeti su brisevi kako bi se testirali na virus i određena im je kućna izolacija.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!