Porodica zaražene žene iz Ulcinja: Nije išla po svadbama i sahranama

“Do sada nije zabilježen nijedan slučaj zaraze povezan sa njom. U subotu je zvala svoju doktorku i rekla joj da ima zdrastvenih problema. Poslali su Hitnu pomoć koja joj je doniljela neke tablete i ostavila ih na kapiju, da bi tek u nedjelju došli za nju i poveli je u bolnicu u Baru, da bi uzeli uzorke i potom je vratili kući. Tek uveče, kada su bili poznati rezultati, došli su za nju i poveli je u KCCG”, piše u obraćanju porodice

KCCG (Foto: Fokuspress.com)

Porodica žene iz Ulcinja kod koje je registrovan korona virus demantovala je informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama i javnosti da je išla po svadbama i sahranama.

“Moja sestra je doputovala iz Njujorka preko Beograda 13. marta u 8 sati ujutro. Na aerodrom smo je dočekali ja i njen rođak iz Ulcinja koji je došao po nju. Pošto živim u Podgorici ja sam se pozdravio, a ona nastavila put sa rođakom za Ulcinj”, tvrdi rođak.

Navodi da se ona nije zadržavala nigdje u Podgorici.

“Nije išla na svadbe i sahrane. Do subote, kada je osjetila prve simptome, nije izlazila iz kuće. Do sada nije zabilježen nijedan slučaj zaraze povezan sa njom. U subotu je zvala svoju doktorku i rekla joj da ima zdrastvenih problema. Poslali su Hitnu pomoć koja joj je doniljela neke tablete i ostavila ih na kapiju, da bi tek u nedjelju došli za nju i poveli je u bolnicu u Baru, da bi uzeli uzorke i potom je vratili kući. Tek uveče, kada su bili poznati rezultati, došli su za nju i poveli je u KCCG. Napominjem da se ja nalazim od nedjelje u kućnoj izolaciji. Iako je prošlo nedjelju dana, ponoviću da nije zabilježen nijedan slučaj zaraze povezan sa njom”, navodi se u saopštenju porodice, prenose “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!