Pomoć domovini u vrijeme korona virusa: Veselin Mijač donirao 100.000, Stevan Jovetić 50.000…

Stanari jedne od zgrada u podgoričkom naselju Siti kvart, kao pomoć protiv širenja virusa korona, donirali su 1.000 eura za nabavku respiratora

Kompanija “Savana”, čiji je vlasnik Šveđanin crnogorskih korijena Veselin Mijač, donirala je 100.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti za borbu protiv koronavirusa.

Švedska firma “Savana” osnivač je tri crnogorske kompanije – “Savana Continental Property Management & Lodging”, “Savana Commercial Retail” i “Savana Podgorica”.

Mijačeve firme raspolažu jednim od najvećih šoping centara u Crnoj Gori, podgoričkim Mall of Montenegro, a vlasnik je i poznate poslovne zgrade “Europoint” u Podgorici, piše Portal Analitika.

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić donirao je 50.0000 eura za borbu protiv korona virusa, a Čelebić grupa doniraće 20.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i stavti na raspolaganje, u slučaju potrebe, Vladi Crne Gore sve raspoložive kapacitete svojih kompanija, uključujući i hotelske, prenose “Vijesti”.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović je donirao 1.500 eura iz sopstvenih sredstava.

Stanari jedne od zgrada u podgoričkom naselju Siti kvart, kao pomoć protiv širenja virusa korona, donirali su 1.000 eura za nabavku respiratora.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!