Socijaldemokrate: Jednoglasna podrška Ivanu Brajoviću, Damiru Šehoviću i Miću Orlandiću

Na Kongresu na kojem ćemo demonstrirati jedinstvo partije i spremnost za predstojeće parlamentarne izbore, dajemo jednoglasnu podršku ljudima koji su do sad vodili Socijaldemokrate Crne Gore. Za to ih preporučuju rezultati koje ova partija, od njenog osnivanja ostvaruje, a koji su iz izbornog ciklusa u izborni ciklus sve bolji i bolji, piše u zajedničkom saopštenju tri odbora

Foto: Socijaldemokrate

Na opštinskim konvencijama u susret drugom Kongresu Socijaldemokrata Crne Gore, koje su održane u opštinskim odborima SD Tivta, Budve i Herceg Novog, jednoglasnu podršku za još jedan mandat na predsjedničkom, odnosno potpredsjedničkim mjestima dobili su Ivan Brajović, Damir Šehović i Mićo Orlandić.

“Na Kongresu na kojem ćemo demonstrirati jedinstvo partije i spremnost za predstojeće parlamentarne izbore, dajemo jednoglasnu podršku ljudima koji su do sad vodili Socijaldemokrate Crne Gore. Za to ih preporučuju rezultati koje ova partija, od njenog osnivanja ostvaruje, a koji su iz izbornog ciklusa u izborni ciklus sve bolji i bolji. Podsjetićemo, na prvim izborima na kojima smo nastupali, kao tek formirana partija, u Tivtu, sa osvojenih 10% glasova postali smo druga najjača partija u tom gradu. Nakon toga smo, na parlamentarnim izborima, zavrijedili parlamentarni status, a onda, na gotovo svim narednim lokalnim izborima, duplirali podršku građana našoj partiji. Sve ovo, uz dominantnu realizaciju našeg programa, aktuelno rukovodstvo partije apsolutno preporučuje za još jedan mandat”, piše u zajedničkom saopštenju tri odbora.

Drugi Kongres Socijaldemokrata Crne Gore biće održan 30. maja 2020. godine. Na Kongresu će se birati predsjednik, dva potpredsjednika i novi Glavni odbor partije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!