“Nije pokazivala nikakve znakove agresije”: Rođak policajke koja je ubila porodicu otkrio detalje iz njihovih života (VIDEO)

“Volio bih kada bi mediji prestali da spekulišu o tome šta se zaista dogodilo, jer nama, kao članovima porodice, sve ovo jako teško pada. Valdeta je imala 45 godina i bila je neudata, Blerim je imao 34, bio je nezaposlen iako je želio da radi. Do nedavno je radio kao konobar uprkos tome što je završio dva fakulteta”, priča Besnik. Ispričao je kako se Blerim takmičio sa ubijenim bratom Fisnikom ko će se prije zaposliti u policiji, pošto je završio fakultet za forenziku

Cijela porodica je jako potresena zbog svega što se dogodilo, jako je teško kada izgubite pet članova. Za slučaj sam saznao preko interneta dok sam bio na poslu i odmah sam krenuo ka kući. Nisam vjerovao u to što vidim sve dok nisam stigao, jer su bili skladna porodica, marljiva…

Ovim riječima o jezivom zločinu u Gnjilanu, kada je policajka Valdete Blaca ubila svoju četvoročlanu porodicu a zatim presudila sebi, govorio je njen rođak Besnik Blaca gostujući u emisijji “Me zemer te hapur”, piše “Blic”.

Ne mogavši da sakrije suze, ispričao je su okolnosti pod kojima se sve dogodilo i dalje nejasne.

“Sve ovo mi izgleda kao ružan san. Ta porodica je bila veoma ljubazna, mudra, radna… Još nemamo informacije o tome šta se tačno i kako dogodilo. Moj ujak i njegova supruga su bili u penziji, Valdete je radila 18 godina u kosovskoj policiji. Povremeno smo se sretali, pili kafu… Nikada nije pokazivala znakove agresije”, kazao je Besnik, bliski rod pobijene porodice.

Osvrnuo se na niz spekulacija koje su se pojavljivale u medijima od tog kobnog dana.

“Volio bih kada bi mediji prestali da spekulišu o tome šta se zaista dogodilo, jer nama, kao članovima porodice, sve ovo jako teško pada. Valdeta je imala 45 godina i bila je neudata, Blerim je imao 34, bio je nezaposlen iako je želio da radi. Do nedavno je radio kao konobar uprkos tome što je završio dva fakulteta”, priča Besnik.

Ispričao je kako se Blerim takmičio sa ubijenim bratom Fisnikom ko će se prije zaposliti u policiji, pošto je završio fakultet za forenziku.

“Posljednji put sam se video sa Valdete prije oko mesjec – mjesec i po dana. Često smo pričali o braku, šalili smo kako smo i ona i ja ostali samci, pošto ni ja nisam oženjen”, kazao je Besnik.

Krvavi zločin kakav se u tom kraju ne pamti dogodio se prekjuče oko 13 sati, nakon što je Valdete došla s posla. Prema do sada poznatim informacijama, ona je imala psihičkih problema i stručnjaci koji su se bavili njom su ssavjetovali da joj se oduzme službeno oružje.

Međutim, kobnog dana policajka je došla u svoju kuću i počinila krvavi masakar – ubila je roditelje i dva rođena brata. Kao motiv ubistva navode se nesuglasice koje je porodica imala, a mediji na albanskom izvestili su da su je roditelji i braća nagovarali da se uda, što ona nije mogla da podnese.

U jednom trenutku pojavile su se spekulacije da je krvavi masakar počinio njen brat Blerim, a da ga je ona zatekla na djelu kada se vratila kući i ubila. Potom je presudila sebi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!