Osam mladih Bjelopoljaca dobili foto i video opremu kroz projekat NVO “Multimedijal Montenegro”

Polaznici projekta bili su Alisa Hajdarpašić, Andrea Kovačević, Dinana Spahić, Dženana Kasumović, Eraj Jahjagić, Milinko Popović, Mirza Ramović, Nađa Radović i Ermin Mehović

Predstavnici NVO “Multimedijal Montenegro” uručili su mladim Bjelopoljcima vrijednu foto i video opremu obezbijeđenu kroz projekat “Mladi, inovativni, produktivni“, koji finansira Opština Bijelo Polje.

Polaznici projekta bili su Alisa Hajdarpašić, Andrea Kovačević, Dinana Spahić, Dženana Kasumović, Eraj Jahjagić, Milinko Popović, Mirza Ramović, Nađa Radović i Ermin Mehović.

“Kroz konkurs smo od Opštine dobili za jedan foto aparat 170 eura, dok su odgovorne lokalne kompanije Trip Travel, Mikro Mont, picerija Minut-dva, Franca, Enza Home i Imperijal donirali dodatna sredstva, pa smo kupili opremu u vrijednosti od 3.560 eura”, kazao je kazao je izršni direktor te NVO, Željko Đukić.

Svi polaznici su dobili po jedan foto aparat, memorijsku karticu, stalak za aparat i led svijetlo.

“Kroz projekat smo, s obzirom na budžetska sredstva, predvidjeli da uključimo 8 mladih, ali smo prepoznali značaj još jednog mladog čovjeka, za kojeg su članovi projektnog tima od honorara kupili mikrofon koji mu je nedostajao”, rekao je Đukić.

On se zahvalio Opštini Bijelo Polje koja je istakla značaj saradnje sa mladima, kako bi ostali u Bijelom Polju i kako bi kod njih se probudio preduzetnički duh.

Kampanja za projekat je pokrenuta krajem 2019, kada su i uključeni mladi ljudi zainteresovani za multimedijalnu produkciju, web development, grafički dizajn i internet marketing.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!