Bizarno otkriće: Predstavio se kao nestali dječak, FBI otkrio o kome se radi

Brajan Mičael Rini (23) rekao je policiji u gradu Njuportu u Kentakiju da je pobjegao otmičarima i da je on Timoti, koji bi danas imao 14 godina, što je nakratko probudilo nadu da je nestali dječak pronađen, rekao je portparol FBI-a Tod Lindgren

Osoba koja je tvrdila da je dječak Timoti Picen iz Illinoisa koji je nestao prije osam godina, zapravo je odrasli muškarac i bivši zatvorenik, objavio je FBI.

Brajan Mičael Rini (23) rekao je policiji u gradu Njuportu u Kentakiju da je pobjegao otmičarima i da je on Timoti, koji bi danas imao 14 godina, što je nakratko probudilo nadu da je nestali dječak pronađen, rekao je portparol FBI-a Tod Lindgren.

Timoti je posljednji put viđen kada je po njega u školu u zapadnom predgrađu Čikaga Aurori došla majka, koja je ubrzo nakon toga počinila samoubistvo.

Lindgren je rekao da je analiza DNK sprovedena u dječjoj bolnici Sinsinati pokazala da je osoba koja je tvrdila da je Timoti zapravo Rini, koji je 7. marta pušten iz zatvora Belmont gde je služio 14-mesečnu kaznu zbog pljačke i vandalizma.

Priča da je Timoti možda pronađen proširila se vrlo brzo u srijedu, ali policija je bila oprezna tokom cijele istrage, odbijajući da komenatriše slučaj sve dok ne bude gotova analiza DNK.

“Policija nije zaboravila i neće zaboraviti Timotija, pa se nadamo da ćemo ga jednoga dana vratiti njegovoj porodici. To, nažalost, neće biti danas”, saopštio je FBI nakon analize.

Picen je nestao u maju 2011. godine, u dobi od šest godina, nakon što je majka Ejmi Fraj-Picen došla po njega u školu i odvela ga u zoološki vrt i vodeni park. Ubrzo nakon toga ubila se u motelskoj sobi ostavivši poruku zbog koje je, prema pisanju medija, dječakov nestanak obavijen tajnom.

“Tim je na sigurnom, sa ljudima koji ga vole i koji će se brinuti o njemu. Nikad ga nećete pronaći”, napisala je u poruci koju je objavio ABC7 Čikago, piše “Jutarnji list”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!