Preživio tri sedmice na Aljasci: Izgorjela mu kuća, spasen zahvaljujući natpisu SOS u snijegu (VIDEO)

U požaru koji se dogodio sredinom decembra stradao je Stileov pas i tada je prekinuta sva moguća komunikacija, zbog čega su članovi porodice i prijatelji posle nekoliko sedmica zatražili od vojske da projveri šta se sa njim dešava

Foto: Printscreen

Muškarca koji je tri sedmice proveo u improvizovanom skloništu na Aljasci, pošto mu je izgorjela montažna kuća, spasili su vojnici koji su primijetili slova “SOS” utisnuta u snijegu.

Tajson Stil (30) je bio dobrog zdravlja kada je nađen u četvrtak 32 kilometra od mjesta Skventne, saopštili su spasioci. U požaru koji se dogodio sredinom decembra stradao je Stileov pas i tada je prekinuta sva moguća komunikacija, zbog čega su članovi porodice i prijatelji posle nekoliko sedmica zatražili od vojske da projveri šta se sa njim dešava, piše “Blic”.

Posada helikoptera stigla je do domaćinstva oko 11 sati i vidjela Stilea kako maše rukama u blizini improvizovanog zaklona. Skventna, koja ima 35 stanovnika, nalazi se 113 kilometara sjeverozapadno do Enkoridža, navećeg grada na Aljasci.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!