Redžić i Pejčinović udružili snage: U Bronksu otvoren restoran “Momento at 900 Park”

Nekada popularni klub “Momento” – Astorija, nakon duže pauze, nastaviće s radom na novoj lokaciji u Bronksu. Adis Redžić, vlasnik “Momenta”, i Harun Pejčinović, vlasnik restorana “900 Park” iz Bronksa, udružili su snage i otvorili restoran pod imenom “Momento at 900 Park” – Bronks, koji će, prema zamisli vlasnika, biti mjesto zagarantovano dobrog provoda i vrhunske usluge

Nekada popularni klub “Momento” – Astorija, nakon duže pauze, nastaviće s radom na novoj lokaciji u Bronksu. Adis Redžić, vlasnik “Momenta”, i Harun Pejčinović, vlasnik restorana “900 Park” iz Bronksa, udružili su snage i otvorili restoran pod imenom “Momento at 900 Park” – Bronks, koji će, prema zamisli vlasnika, biti mjesto zagarantovano dobrog provoda i vrhunske usluge.

“Kao što je već poznato, ‘Momento’ je godinama važio za mjesto dobrog provoda, gdje ste s članovima svoje familije mogli doći i uživati u prijatnoj atmosferi. Potrudićemo se da i na novoj lokaciji bude tako. Restoran je zaista prelijep, imamo sve uslove, tako da vjerujem da ćemo ispuniti očekivanja i da će ‘Momento at 900 Park’ privući naše mlade ljude”, kazao je Redžić.

U nastavku više informacija o restoranu

“Momento at 900 Park” – Bronks

 

Posjetite jedan od najboljih ugostiteljskih objekata u Bronksu!  Svakog petka i subote muzika uživo! 

Ekipa restorana “Momento at 900 Park” pobrinuće se da vam priušti dobar provod i vrhunsku uslugu.

Svakog petka i subote u našem restoranu muzika uživo!

Stojimo vam na usluzi za organizovanje proslava (svadbi, rođendana, kana, suneta…). Kapacitet našeg ugostiteljskog objekta prilikom organizovanja proslava je do 400 gostiju. Za prvih pet ljudi sa područja bivše Jugoslavije koji organizuju proslavu u našem restoranu, vlasnici Adis Redžić i Harun Pejčinović daju popust od 10 odsto. Više informacija možete dobiti ukoliko na broj telefona 917 361 4458 (Adis Redžić).

Otvoreni smo svih sedam dana u nedjelji.

Na meniju restorana se nalaze razni specijaliteti italijanske i domaće kuhinje. I to nije sve! 

Po narudžbi pripremamo pečenja i razne druge specijalitete.

Ljubazno osoblje će se potruditi da se u našem restoranu osjećate prijatno.

Adresa:

900 Morris Park Avenue,

Bronx, NY 10462

Telefon: (718) 892-3830

 Pratite nas preko Fejsbuka:Momento@900Park

Dobro došli!

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!